Home Kunst Geboorteklompjes Annelies Nieuws & exposities Contact Links
Jut en Jul houdt zich bezig met het verzorgen van creatieve workshops voor kinderen, particulieren en bedrijven. Jut en Jul heeft zich ten doel gesteld om bij andere mensen het creatieve naar boven te brengen in een ongedwongen sfeer met veel gezelligheid.

Aanmelding en betaling

Boekingen kunnen worden gedaan per e-mail, telefonisch of via Facebook. In verband met de aankoop van eventueel te gebruiken producten verzoeken wij u zich minimaal 2 weken voor de gewenste datum aan te melden. Het minimale aantal deelnemers voor een workshop is 6 personen. Wij nemen contact met u op voor het afspreken van tijdstip, locatie, inhoud van de workshop en de grootte van de groep. U ontvangt van ons zo spoedig mogelijk een bewijs van de afspraak en een overzicht van de kosten. Betaling geschiedt door overmaking vooraf (uiterlijk 5 dagen) of door contante betaling (liefst gepast) op de dag zelf.

Prijzen

De prijzen van de workshops zijn inclusief materiaal en staan vermeld op http://www.anneliesgorter.nl/creatieve-workshops-aanbod.htm

Afmelden

Indien u met minder personen komt dan waarvoor gereserveerd is, dient het volledig afgesproken bedrag alsnog betaald te worden. Wel is het mogelijk andere personen mee te nemen voor degene die niet kan deelnemen. Dit geldt ook voor individuele aanmeldingen via open inschrijving. Wordt de workshop binnen een week voor de gegeven datum geannuleerd, dan brengen wij  het volledige bedrag in rekening. Mocht onverhoopt door omstandigheden etc. door Jut en Jul worden geannuleerd, zal (indien reeds betaald) het volledige bedrag worden terugbetaald.

Reiskosten

Binnen 10 kilometer vragen wij geen vergoeding. Vanaf 10 kilometer berekenen wij € 0,20 per kilometer. Deze kosten worden u vooraf bekend gemaakt. Indien er parkeerkosten zijn, komen deze tevens voor rekening van de betreffende deelnemer(s).

Kleding

Tijdens workshops wordt er gewerkt met diverse materialen (lijm, verf, gereedschap, etc.). Wij verzoeken u hier rekening mee te houden. Voor eventuele schade aan kleding of andere eigendommen zijn wij niet aansprakelijk. Schorten zijn aanwezig.

Eindresultaat

De kunstenaar bent u zelf. Iedere deelnemer is verantwoordelijk voor zijn eigen doek en het eindresultaat.

Vervoer

Er moet rekening gehouden worden met het meenemen van het kunstwerk na afloop van de workshop. Zorg voor voldoende transportruimte. Hou er tevens rekening mee dat de doeken nog niet droog kunnen zijn. Indien de workshop gegeven wordt op een door ons aangeboden locatie, is het in overleg eventueel mogelijk om de doeken een dag later op te halen.

Aansprakelijkheid

Jut en Jul is niet aansprakelijk voor enige directe en/of indirecte schade door welke dan ook ontstaan aan eigendom van of aan de deelnemer zelf en/of derden. Evenmin is Jut en Jul aansprakelijk voor schade die de deelnemer toebrengt aan eigendommen die de locatie toebehoort.
 Annelies Gorter |           Powered by EDUwebdesign

Algemene voorwaarden